Allfixaren

Merlo ”Allfixaren”

Nu ökar användningsmöjligheterna för Merlos kompaktbyggda teleskoplastare. Maskinerna som blivit en succé som mångsidiga servicemaskiner har nu ett växande utbud av redskap. Det gör dem till ”Allfixare” för exempelvis kommunala jobb och för fastighetsförvaltning.Trots allfixarens kompakta mått är hytten lika stor som på Merlos större maskiner, vilket ger en bra arbetsmiljö och komfort.

Den nätta lilla teleskoplastaren P27.6 är 1,9 meter hög och 1,8 meter bred, lyfter 2,7 ton och har en lyfthöjd på 6 meter. Merlo P27.6 är CE-märkt redan från fabriken i Italien och typgodkänd för att arbeta med personkorg och fjärrstyrning. Tillsammans med redskapstillverkaren Fjärås of Sweden har Hüllert Maskin tagit fram ett koncept där "Allfixaren" blir en effektiv snöröjare och halkbekämpare. Med en 2,45 m bred vikplog och en hydrauldriven sandspridare med reglerbar utmatning är denna maskin ett smidigt verktyg i kampen mot snö och is.

Läs mer om Merlo P27.6.

P30.9 är något större, 2,1 meter hög och 2 meter bred. Den lyfter 3 ton och har en lyft höjd på hela 9 meter. Även P30.9 är typgodkänd för personkorg och fjärrstyrning.

Läs mer om Merlo P30.9.

Läs mer om Merlo TF33.7

För alla maskinerna gäller följande:

  • Kan traktor-registreras
  • Godkänd dragkrok
  • Kan utrustas med hydrauliskt bromsuttag
  • Stor och komfortabel hytt med lågt insteg
  • Fram, krabb, eller fyrhjulsstyrning.