Nyhetsarkiv

Vi söker säljare till Stockholm

Om företaget

Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är generalagent i Sverige för Merlo teleskoplastare. Vi är mycket stolta över framgångarna och jobbar ihärdigt för att fortsätta förbättra materialhanteringen i Sverige. Hüllerts huvudkontor finns i Vara och företaget består idag av 30 medarbetare. Vi har ett rikstäckande servicenät och säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland.

Dina arbetsuppgifter

Till säljområdet Stockholm söker vi nu en säljare som kan hjälpa fler kunder att upptäcka alla fördelar med Merlos teleskoplastare. I rollen som säljare ansvarar du främst för att vidareutveckla marknaden och söka upp nya kunder, men också för att vårda och utveckla relationen med befintliga kunder. Tillsammans med ett engagerat team av medarbetare kommer du arbeta mot utmanande resultatmål och göra affärer med allt från entreprenörer och industrier till kommuner och lantbrukare.  

 

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som säljare för Hüllert behöver du ha eget driv, gilla utmaningar och vara trygg i dina arbetsuppgifter. En viktig egenskap är att du har lätt för att umgås med människor i olika positioner och med olika erfarenheter, såväl företagsägare och lantbrukaren som maskinförare. Arbetet är omväxlande och du kommer ha stora möjligheter att skapa din egen vardag och framgång. Det är viktigt att ha tålamod eftersom affärerna många gånger kan ta tid från det att den första kontakten tas till att maskinen levereras. För att bli en framgångsrik Merlo-säljare behöver du vara en duktig relationsbyggare, ha sinne för ordning och reda och en god kommunikativ förmåga. Givetvis har du ett utvecklat affärssinne och kan arbeta självständigt och resultatinriktat.

 

Som en del i Hüllerts Merlo-team jobbar du utifrån en vision att vidareutveckla marknaden för teleskoplastare i Sverige. Vår organisation kännetecknas av engagemang och handlingskraft och vi har blivit framgångsrika genom att alltid sätta kunden i centrum. Som nyanställd kommer du att få en gedigen och professionell utbildning för att snabbt lära känna våra produkter och komma in i Hüllerts sätt att tänka och jobba.

 

Körkort och resvana är ett krav eftersom våra kunder finns utspridda över distriktet.

 

Ansök här

Vill du bli en del av vårt team? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande.

 

Skicka in din ansökan till: ansokan@hullert.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Burge – personalansvarig – på telefon 0512-30 00 62

 

 

support.jpg