Trygghet

AB Hüllert maskin har funnits sedan 1945 och vi har levererat Merlo i över 20 år.

– AB Hüllert Maskin och Merlo står för stabilitet och kontinuitet. Vi har representerat Merlo i 20 år och våra maskinkunder vet att de inte behöver vara oroliga för att vi ska försvinna, eller servicen upphöra, säger AB Hüllert Maskins ägare och vd, Nils-Gunnar Burge, och fortsätter.
– Kontinuiteten och värdet med att vi är en stabil samarbetspartner är omvittnat av våra kunder och det är vi stolta för. Vi säljer inte bara maskiner. Vi lever också upp till behovet av service och support och bygger på så sätt varaktiga relationer med Merloägarna, som får ett tryggt maskinägande.

Support & service ger trygghet åt Merloägare i HELA Sverige. Fördelen med ett långvarigt samarbete går också åt andra hållet, Hüllerts 20 år långa generalagentur för det familjeägda Merlo i Italien innebär att italienarna påverkats av behov och önskemål från de svenska användarna.

Ett exempel är att CE-märkta BM-fästen monteras på fabriken i Italien på maskiner för den svenska marknaden, utom på enstaka modeller. Ett annat är leveranserna av både stela och vridbara redskapsfästen.


karlstad-2015.jpg