Kompaktlastare i världsklass

Hüllert Maskin blir återförsäljare av Castloaders

Castloaders tillverkar kompakta och mångsidiga lastare med ett brett utbud av tillbehör för olika arbetsområden. Varje detalj och material är noga utvalda, och vi använder enbart metall för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Castloaders modeller strävar efter att tillgodose behoven hos alla förare som dagligen arbetar under krävande förhållanden genom modern teknologi och funktioner.

Vi på Hüllert Maskin är stolta över att presentera vårt senaste varumärke, Castloaders, vilket markerar en ny era för vårt företag och understryker vår strävan efter kontinuerlig förbättring och leverans av högpresterande maskiner.

Andreas Tagesson, VD för Hüllert Maskin, kommenterar: ”Vi är oerhört glada över att bredda vårt sortiment med Castloaders kompaktlastare, en produktlinje som passar perfekt in i det vi redan erbjuder. Denna expansion är ett led i vår ambition att alltid tillhandahålla marknadens främsta maskinlösningar och förstärker vårt åtagande mot kundnöjdhet och tryggt maskinägande.

Filippo Zangoni, Sales Manager på Cast Group, tillägger: ”Vi ser fram emot att Hüllert Maskin lanserar CastLoaders i Sverige. Med Hüllert Maskin som partner, känner vi oss trygga i att våra kompaktlastare representeras av ett väletablerat och stabilt företag som delar vår värdegrund och strävar efter excellence.”

I vår roll som återförsäljare av Castloaders är vår främsta målsättning att säkerställa Tryggt maskinägande för våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa kundupplevelse med en service och eftermarknad av världsklass. Vårt åtagande är att våra kunder ska få den mest tillfredsställande upplevelsen av att arbeta med oss.

Under året kommer Hüllert Maskin att presentera Castloaders olika modeller vid olika evenemang och mässor, samtidigt som det finns möjlighet för intresserade att närmare bekanta sig med maskinerna i vår visningshall i Vara.

Vi ser fram emot att välkomna er och dela denna spännande resa med oss.

Fler nyheter

Öka produktionen och vinsten med en Merlo.
Tryggt maskinägande med service och support i världsklass
Nytta och mångsidighet med Merlo teleskoplastare

Hitta rätt teleskoplastare för din verksamhet.

Kontakta din lokala säljare så hjälper vi dig!

Säljare
  • Småland/Blekinge/Skåne/Öland/Gotland
070-193 73 17
roger.pettersson@hullert.se

Ola Ågren

Säljare - Castloaders
  • Skaraborg
073-382 00 09
ola.agren@hullert.se
Säljare
  • Mellansverige
070-839 92 09
klas.vangen@hullert.se
Säljare
  • Norrbotten
  • Västerbotten
070-727 91 00
peter.sjostrom@hullert.se
Säljare
  • Skaraborg
  • Stockholm
  • Östergötland
070-193 73 10
karl-fredrik.bengtsson@hullert.se

Jakob Burge

Säljare
  • Göteborg
070-193 73 20
jakob.burge@hullert.se
Sök