Hüllert Maskin Vara

Thomas Larsson

Hüllert Maskins huvudkontor i Vara är en levande mötesplats med butik, visningshall, demo-område och verkstad. I Vara arbetar större delen av vår personal, både på kontoret och i verkstaden. Här har du bland annat möjlighet att träffa våra erfarna säljare Thomas Larsson och Karl-Fredrik Bengtsson för att ställa frågor och få hjälp att utforma och anpassa din Merlo teleskoplastare för din verksamhet.

Hos Hüllert Maskin i Vara har vi många av våra maskiner från Merlo på plats för att du ska kunna titta närmre och testköra. Vi erbjuder ett stort modellutbud av Merlo teleskoplastare anpassade för jordbruket, industrin och bygget.

I vår verkstad på Hüllert Maskin i Vara hjälper vi dig att optimera din maskins prestanda. Vi har ett nära samarbete med framstående redskapsleverantörer och kan skräddarsy din teleskoplastare med ett brett utbud av verktyg och redskap för att passa dina specifika arbetsbehov och din verksamhet. (länk till redskap)

Hos Hüllert Maskin i Vara kan du också utforska butikens sortiment där du hittar ett stort utbud av produkter för rengöring av maskiner, slangar, belysning, handskar och skor.(länk till butik)

Varmt välkommen till Hüllert Maskin i Vara!

Hitta hit

Torggatan 56, 53450 Vara

Liten maskin, stor potential

Effektiva kompaktlastare från Castloaders.

Castloaders tillverkar kompakta, mångsidiga lastare med många olika tillbehör för olika arbetsområden. Framtagna med noga utvalda detaljer och material.

Aktuellt

Verkstad i Vara

Välkommen till vår verkstad för reparation eller service av din Merlo teleskoplastare.

Lär känna Hüllert Maskin

Om oss

Kundreportage

Sök