Nybergs har handlat Merlo i 25 år

Nybergs har handlat Merlo i 25 år

Dan Nyberg, Nybergs Entreprenad i Ulricehamn AB, är en av de trognaste Merlo-kunderna i Sverige. Han köpte sin första Merlo-maskin för 25 år sedan när Hüllert precis hade fått den svenska agenturen och har alldeles nyligen fått sitt senaste inköp levererat, den första P40.17 Plus i Sverige.

– Det är väldigt bra maskiner och så har vi en riktigt bra relation med Hüllert Maskin. Det är det som har gjort att jag har hållit kvar vid Merlo under alla de här åren, berättar Dan Nyberg.

I dag förfogar han över två Merlo-maskiner i entreprenadföretaget och åtta stycken i uthyrningsföretaget Nyrent som startade 2004.

– Det är populära maskiner att hyra ut, de är i princip alltid uthyrda och även fast de körs hårt som hyresmaskiner har vi aldrig haft några problem med dem, säger Dan.

Nybergs Entreprenad erbjuder schaktning, lossning, lastning, grävning, dränering och höglyft upp till 30 meter. Ofta blir det ”korgkörningar” eller olika montagejobb med de båda teleskoplastarna P40.17 och P40.30

– Både styrka och räckvidd är bra. Sen gillar jag att det är ”rena” maskiner, inga kolvar på utskjutet och sådant, säger han.

Mycket har hunnit hända med teknikutvecklingen under de 25 år som Dan Nyberg har varit i branschen och det är svårt att jämföra den första maskinen med de han kör idag.

– Då tyckte man ju att det var bra och det senaste, men det händer ju saker hela tiden. Jag tycker att Merlo är snabba i teknikutvecklingen och att de lyssnar på oss här i Sverige och tar till sig det vi säger, fortsätter han.

Han har vid ett tillfälle provat en teleskoplastare av ett annat märke, men insåg snabbt att den inte alls höll samma mått som Merlo och bytte kort därefter in den mot en ny Merlo. Och så kommer det att förbli.

– Jag kommer fortsätta köpa Merlo av Hüllert Maskin, något annat finns inte för mig, avrundar Dan.

 

 

Fler nyheter

Öka produktionen och vinsten med en Merlo.
Tryggt maskinägande med service och support i världsklass
Nytta och mångsidighet med Merlo teleskoplastare

Hitta rätt teleskoplastare för din verksamhet.

Kontakta din lokala säljare så hjälper vi dig!

Roger Pettersson

Säljare
  • Småland/Blekinge/Skåne/Öland/Gotland
070-193 73 17
roger.pettersson@hullert.se
Säljare
  • Mellansverige
070-839 92 09
klas.vangen@hullert.se
Säljare
  • Norrbotten
  • Västerbotten
070-727 91 00
peter.sjostrom@hullert.se

Karl-Fredrik Bengtsson

Säljare
  • Skaraborg
  • Stockholm
  • Östergötland
070-193 73 10
karl-fredrik.bengtsson@hullert.se

Jakob Burge

Säljare
  • Göteborg
070-193 73 20
jakob.burge@hullert.se

Thomas Larsson

Säljare / Försäljningsadministration
  • Vara
070-193 73 02
thomas.larsson@hullert.se
Sök